• Norges Rytterforbund valgte Omega Media som samarbeidspartner for vår nye nettside rytter.no på grunn av deres spisskompetanse på området og konkurransedyktige priser. I tillegg fikk vi et høyt servicenivå og et nytenkende team som satte seg raskt inn i kompliserte problemstillinger og utfordringer. Det har vært en effektiv, ryddig og ikke minst hyggelig prosess å samarbeide med Omega Media som vi gir våre beste anbefalinger.

  Sissel Finstad

  Markeds- og kommunikasjonssjef
  Norges Rytterforbund

 • Omega Media er en viktig samarbeidspartner som har laget gode nettsider for flere våre forhandlere. Nettsidene er stilrene, responsive, og viktigst av alt er de synlige. Omega Media er gode på søkemotoroptimalisering og sørger for at nettsidene vises blant de øverste treffene på Google-søk som vi mener er relevante.

  Thomas Engebretsen Bezier

  Markedssjef
  Uno-X Energi

 • I 2014 vant Eie Gullmegleren for Facebook-kampanjen Eiesolgt.no, der folk kunne gjette prisen på solgte boliger. Omega Media var en meget god samarbeidspartner fra idé til ferdig produkt. Vi fikk svært god viral spredning og er blitt godt lagt merke til i markedet og blant våre konkurrenter. Å vinne Gullmegleren ble prikken over i’en for en vellykket og kostnadseffektiv konkurranse.

  Maren Synnevåg

  Kommunikasjonssjef
  Eie Eiendomsmegling

CLIENTS

We’ve been lucky enough to work with some of the biggest brands in the world.
Below you’ll find some of them.