Design av hjemmesider

Velkommen til Omega Media! Omega Media er et IT-firma på Majorstua i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og laget hjemmesider for norske bedrifter. Trenger du design av hjemmesider? Les videre.

whatis_designOmega Media gjør design av nettsider, HTML5-mobilsider og mobilapplikasjoner (Apple iOS og Google Android). Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS som WordPress og Joomla. Dersom du trenger design av hjemmesider er du kommet til rett sted.

Noen av våre tidligere kunder inkluderer Warner BrosCoca-ColaProcter & GambleMcDonald’sEgmontUno-X Gruppen og Playstation – men vi gjør også mindre konsulentoppdrag for små- og mellomstore norske bedrifter; typisk sett design av hjemmesider og mobilsider. Alle våre nettsider er søkemotoroptimaliserte for maks synlighet i Google sine søkeresultater.

Ønsker du design av hjemmesider? Omega Media kan hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer et godt resultat. Ta kontakt med oss i dag og vi gir deg et helt uforpliktende pristilbud på design av dine nye hjemmesider.