Lage App

Over 50% av alle Google-søk skjer nå på mobilen, men bare 2% av norske bedrifter har en mobil nettside eller laget mobil app. Vi kan lage app og nettsider for deg!

Screen Shot 2013-07-25 at 01.35.35Du kjenner sikkert igjen situasjonen: Et av rørene i kjelleren har slått sprekker og nå står du med vann opp til knærene. Du drar raskt frem iPhonen, søker etter “rørlegger” og klikker deg inn på første og beste treff. I slike tilfeller sier Google at opptil 61% vil klikke “tilbake” i nettleseren dersom nettsiden ikke er optimalisert for smarttelefoner – så hvorfor gjør ikke flere norske bedrifter noe med problemet? 

Omega Media kan lage app og hjemmesider til norske bedrifter. Vi har jobbet i mobilbransjen og med mobil teknologi siden 2004; først i selskaper som Schibsted Telecom AS og Telitas ASA – deretter for oss selv. Vi har utviklet mobile nettsider og laget app for store selskaper som TV Norge, Uno-X Gruppen, Sem & Johnsen, Norsk Luftfartsmuseum og mange flere. Vår ekspertise innen mobile nettsider og mobil apps står ikke tilbake for noen og gjør oss til et sikkert valg som din partner. Vi behersker teknologier som Apple iOS og Google Android apps, i tillegg til HTML5 web applikasjoner. Derfor burde vi lage app for deg.

Vil du stoppe kundeflukten fra dine ordinære nettsider og legge til rette for økt besøk og bruk ved hjelp av en mobil app eller nettside? Ta kontakt med oss i dag. Vi gleder oss til å lage app for deg!