Lage Webside

Velkommen til Omega Media! Omega Media er et IT-firma i Akersgata i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og laget hjemmesider for norske bedrifter. Vil du at vi skal lage webside for deg? Les videre.

whatis_designOmega Media gjør design og utvikling av søkemotoroptimaliserte websider, HTML5-mobilsider og mobilapplikasjoner (Apple iOS og Google Android). Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS som WordPress og Joomla. Dersom du trenger noen til å lage webside for deg, er du kommet til rett sted.

Noen av våre tidligere kunder inkluderer Warner Bros, Coca-Cola, Procter & Gamble, McDonald’s, Egmont, Uno-X Gruppen og Playstation – men vi gjør også mindre konsulentoppdrag for små- og mellomstore norske bedrifter.

Ønsker du å lage webside? Omega Media kan hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer et godt resultat. Ta kontakt med oss i dag og vi gir deg et helt uforpliktende pristilbud på å lage webside for deg.