Vi søker: Digital rådgiver

Kjært barn har mange navn. Selger. Salgsorientert rådgiver, Relasjonsbygger. Produktmarkedsfører. Kall det hva du vil; du vet hva du er. Du er en person som elsker å være på telefonen til kundene dine, som bygger relasjoner og skaper tillitt. Du er flink til å ordlegge deg og er sulten og tøff. Du vil noe mer enn bare å sitte på sofaen og se på Netflix. Du vil være med på å bygge noe stort, noe større enn deg selv. Du gir ikke opp, men tar en utfordring. Du har et optimistisk syn på livet og har store drømmer.

Du har jobbet som selger tidligere og kan vise til gode resultater og gode referanser. Du har en god forståelse av IT og internett og er veldig godt vant til å jobbe med verktøy som Excel og Google Docs. Du snakker og skriver flytende norsk. Du har enten inngående eller i det minste overfladisk kjennskap til hvordan Google fungerer og generelle markedsføringstermer som salgstrakta, push vs. pull-markedsføring og markedsbudsjetter. Du trenger ingen spesiell utdannelse; vi ansetter mennesker, ikke diplomer.

Hva tilbyr vi?

Omega Media sikter mot 12 millioner i omsetning i 2016 og vi vil gjerne ha deg med på laget. Kom og jobb med oss. Vi gir deg konkurransedyktig lønn, drevet frem av dine egne resultater. Vi jobber med et bredt spekter av tjenester, herunder web- og apputvikling, strategi og analyse, SEO, Google Adwords, Google Analytics, konverteringssporing, e-commerce, content marketing og mange andre store ord som nesten ingen skjønner. Vi gir deg plass til å utvikle deg, både faglig og personlig. Våre tidligere ansatte jobber i dag i selskaper som Facebook, Finn.no og Dagbladet – og de beste jobber her fortsatt.

Videre tilbyr vi en stressende arbeidsdag, harde mål, mye svette og tårer, interne oppvaskmøter og grinete kunder. Dette er sannsynligvis ikke jobben for deg som blir skremt av sånt. Vi vil ha folk som jobber så hardt at signaturen deres en dag blir kallt autografen deres.

Hva vil du jobbe med?

Hos oss vil du jobbe med salg av webutvikling og søkemotoroptimalisering. Omega Media er et boutique konsulentselskap, som betyr at vi kun jobber med større kunder og gjør de mest interessante jobbene. Vi vil heller jobbe med noen få store enn mange små. Et typisk budsjett hos oss ligger i størrelsesorden 250.000 til 1 million kroner. Prosjektets mål kan være å ferdigstille nye nettsider eller å øke synligheten til et av Norges ti største selskaper på nettet. Det blir gode salgsprovisjoner av slikt.

Hvorfor søke?

Søk på denne stillingen hvis du er villig til å gi 110% av din arbeidsinnsats for å vinne vår tillit over de neste månedene. Søk på denne stillingen hvis du er sulten og er villig til å ta 100 telefoner og sende 100 eposter for å bygge én god relasjon. Søk på denne stillingen hvis du er lei av å jobbe i middelmådige firmaer og heller vil være med på å skape noe stort. Livet er for kort til å være middelmådig – hjelp oss heller å bygge noe fantastisk.

Om Omega Media AS

Omega Media ble startet av Erling Løken Andersen i 2012. Erling har tidligere startet selskaper som Biip.no AS – som ble solgt til Egmont og TV2 for 75 millioner kroner i 2008 – og vært med å starte spillmessen Spillexpo, som hvert år trekker 20.000 mennesker til Norges Varemesse i Lillestrøm. Han har også utviklet appen Utmelding.no, som over 20.000 mennesker brukte for å melde seg ut av kirken i 2015. Omega Media jobber med utvikling og markedsføring av egne digitale plattformer, samt søkemotoroptimalisering og webutvikling for internasjonale klienter.

Interessert i å søke på stillingen? Send en epost til: erling@omegamedia.no