Lenkebygging

Omega Media har jobbet med internett, lenkebygging og søkemotoroptimalisering siden 1999. Den gang het de største søkemotorene Alta Vista, Ask Jeeves og Fast. Vi lever og ånder for søkemotoroptimalisering (SEO) og lenkebygging. Vi har de noen av de største merkevarene i Norge på vår kundeliste.

Men hva er søkemotoroptimalisering? Søkemotoroptimalisering er kunsten å få en side til å komme høyt opp i søkeresultatene. Vi jobber i tråd med Google Norge sine retningslinjer og bistår større norske og internasjonale bedrifter med å øke deres synlighet i Google, verdens største søkemotor. Dette gjøres bl. a. med vår profesjonelle modell for lenkebygging. Større synlighet gir flere salg og konverteringer. Vi holder også jevnlig kurs for ansatte og i styrerommene for å øke den bedriftsinterne kompetansen rundt søkemotoroptimalisering, lenkebygging og viktigheten av dette.

Vil du vite mer om SEO og lenkebygging?

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi en uforpliktende prat om Google, søkemotoroptimalisering og lenkebygging i Norge og hvordan vi kan bistå deres bedrift.