Outsource webdesign

Velkommen til Omega Media! Omega Media er et IT-firma på Majorstua i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og laget hjemmesider for norske bedrifter. Ønsker du å outsource webdesign? Les videre.

whatis_designOmega Media gjør design og utvikling av søkemotoroptimaliserte nettsider, HTML5-mobilsider og mobilapplikasjoner (Apple iOS og Google Android). Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS som WordPress og Joomla. Dersom du trenger noen til å outsource webdesign til så har du kommet til rett sted.

Noen av våre tidligere kunder inkluderer Warner BrosCoca-ColaProcter & GambleMcDonald’sEgmontUno-X Gruppen og Playstation – men vi gjør også mindre konsulentoppdrag for små- og mellomstore norske bedrifter.

Ønsker du å outsource webdesign? Omega Media kan hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer et godt resultat. Ta kontakt med oss i dag og vi gir deg et helt uforpliktende pristilbud om outsourcing av webdesign.