Slette ting fra Google

Ønsker du å slette ting fra Google? Omega Media er et av Norges fremste “Online Reputation Management”-firmaer og kan bistå. 

Seven-Steps-to-Clean-Up-Your-Online-ReputationVåre klienter kommer fra et bredt spekter av bransjer: finans, bank, IT og industri. Felles for de alle er at de er opptatt av sitt online rykte – og ønsker å slette eller redusere negativ presse fra Google sine søkeresultater.

Omega Media har jobbet med internett siden 1999. Vi er eksperter på å øke eller redusere våre klienters tilstedeværelse på nettet.

Dersom en kunde ønsker å slette ting fra Google sitt søkeresultat, så skjer dette ved hjelp av en prosess i tre faser:

  • Først kartlegger vi hvilken info som finnes om deg, ditt firma eller din merkevare på Google. Vi nøyer ikke oss ikke bare med Googles umiddelbare søkeresultater, men søker igjennom dagsferske forumer, databaser som ikke er indeksert og andre steder man ofte finner negative omtaler.
  • Deretter foretar vi et manuelt sveip av de aktuelle nettstedene og ber om sletting av kompromitterende informasjon. Svært mange nettstedseiere ønsker ikke å være ansvarlige for å publisere feilaktig informasjon på nettet og er behjelpelige med å fjerne dette.
  • Til slutt kartlegger vi muligheten for å produsere god og relevant informasjon om deg, ditt firma eller din merkevare. Google forsøker alltid å optimalisere sitt søkeresultat for relevans. Dersom innholdsproduksjonen utføres på riktig måte, så vil denne nye informasjonen på en helt naturlig måte “begrave” gammel, negativ informasjon. Slik holder man seg innenfor Google sine strenge retningslinjer, samtidig som man oppnår å få fjernet ting fra Google – eller i det minste sterkt redusere synligheten av det kompromitterende innholdet.

Dersom du ønsker å slette ting fra Google, ikke nøl med å ta kontakt med Omega Media og vårt team av synlighetseksperter. Vi kan hjelpe deg slette ting fra Google.