Søkemotoroptimalisering Oslo

Omega Media er basert i Oslo har jobbet med internett og søkemotoroptimalisering siden 1999. Den gang het de største søkemotorene Alta Vista, Ask Jeeves og Fast. Vi lever og ånder for søkemotoroptimalisering (SEO) og har de noen av de største merkevarene på vår kundeliste.

Men hva er søkemotoroptimalisering? Søkemotoroptimalisering er kunsten å få en side til å komme høyt opp i søkeresultatene. Vi jobber i tråd med Google sine retningslinjer og bistår større norske og internasjonale bedrifter med å øke deres synlighet i Google, verdens største søkemotor. Større synlighet gir flere salg og konverteringer. Vi holder også jevnlig kurs for ansatte og i styrerommene for å øke den bedriftsinterne kompetansen rundt søkemotoroptimalisering og viktigheten av dette.

Ønsker du å lære mer om søkemotoroptimalisering? Les 10 gode SEO-tips i vår blogg. Du kan også lese hvordan Google fungerer og hva det betyr for deg.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi en uforpliktende prat om Google, søkemotoroptimalisering og hvordan vi kan bistå deres bedrift. Omega Media holder til i Oslo, men hjelper bedrifter over hele landet med søkemotoroptimalisering.