Utvikle nettsider

Velkommen til Omega Media! Omega Media er et IT-firma på Majorstua i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger for norske bedrifter. Trenger du hjelp til å utvikle nettsider? Les videre.

whatis_designOmega Media gjør design og utvikling av søkemotoroptimaliserte nettsider, HTML5-mobilsider og mobilapplikasjoner (Apple iOS og Google Android). Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS som WordPress og Joomla. Dersom du trenger å utvikle nettsider er du kommet til rett sted.

Noen av våre tidligere kunder inkluderer Warner BrosCoca-ColaProcter & GambleMcDonald’sEgmontUno-X Gruppen og Playstation – men vi gjør også mindre konsulentoppdrag for små- og mellomstore norske bedrifter; typisk sett utvikling av nettsider og mobilsider.

Ønsker du å utvikle nye nettsider? Omega Media kan hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer et godt resultat. Ta kontakt med oss i dag og vi gir deg et helt uforpliktende pristilbud på å utvikle dine nye nettsider.