Virtual Reality

OculusRiftOmega Media er et IT-firma på Majorstua i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative teknologiløsninger til større norske og internasjonale firma. Nå leverer vi også magiske opplevelser i Virtual Reality.

Hva er Virtual Reality?

Virtual Reality, eller kunstig virkelighet, ofte forkortet VR, er en datateknologi som lar brukeren påvirke og bli påvirket av et dataskapt miljø som skal etterlikne en virkelighet. De fleste «miljøene» med kunstig virkelighet omfatter både syns- og lydinntrykk og blir vist på en skjerm eller gjennom et spesielt stereoskopisk apparat. Det mest avanserte stereoskopiske apparatet på markedet i dag lages av det amerikanske selskapet Oculus og heter “Oculus Rift”. Dette er også modellen vi bruker for å produsere opplevelser i Virtual Reality.

Våre kunder inkluderer bl. a. messe- og eventselskaper, nasjonale butikkkjeder og bedrifter innen olje- og gass. Typiske brukscaser er produktdemonstrasjoner, visualisering av eiendommer, modeller og prosjekter, interaktive spillopplevelser, opplæring og undervisning.