Webdesign Oslo

Velkommen til Omega Media! Omega Media er et IT-firma på Majorstua i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og laget hjemmesider for norske bedrifter. Trenger du webdesign i Oslo? Les videre.

whatis_designOmega Media gjør webdesign og utvikling av søkemotoroptimaliserte nettsider, HTML5-mobilsider og mobilapplikasjoner (Apple iOS og Google Android). Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS som WordPress og Joomla. Ønsker du en lokal leverandør som tilbyr webdesign i Oslo? Da er du kommet til rett sted.

Noen av våre tidligere webdesign kunder inkluderer Warner BrosCoca-ColaProcter & GambleMcDonald’sEgmontUno-X Gruppen og Playstation – men vi gjør også mindre konsulentoppdrag for små- og mellomstore norske bedrifter.

Trenger du webdesign i Oslo? Omega Media kan hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer et godt resultat. Ta kontakt med oss i dag og vi gir deg et helt uforpliktende pristilbud om webdesign i Oslo.