Webutvikling

Velkommen til Omega Media! Omega Media er et IT-firma på Majorstua i Oslo. Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og drevet webutvikling for norske bedrifter. Trenger du webutvikling? Les videre.

whatis_designOmega Media gjør design og utvikling av søkemotoroptimaliserte nettsider, HTML5-mobilsider og mobilapplikasjoner (Apple iOS og Google Android). Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS og e-commerce løsninger som WordPress, Joomla og Magento. Dersom du trenger webutvikling og noen til å lage dine nye hjemmesider er du kommet til rett sted.

Noen av våre tidligere kunder innenfor webutvikling inkluderer Warner BrosCoca-ColaProcter & GambleMcDonald’sEgmontUno-X Gruppen og Playstation – men vi gjør også mindre konsulentoppdrag innen mobil- og webutvikling for små- og mellomstore norske bedrifter.

Ønsker du webutvikling? Omega Media kan hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer et godt resultat. Ta kontakt med oss i dag og vi gir deg et helt uforpliktende pristilbud på webutvikling.