5 overraskende fakta om digital markedsføring

Vi ser det hele tiden, vi hører om det hele tiden, og for mange av oss er digital markedsføring en svært stor del av hverdagen. Flere arbeider også med det i større eller mindre grad. Her er likevel fem fakta om digital markedsføring som kanskje overrasker deg.

1. Kunden bruker bare 8 sekunder

Den gjennomsnittlige forbrukeren gir deg kun noen få sekunder på å fange deres oppmerksomhet, faktisk så lite som 8 sekunder. Om du ikke klarer å få kunden interessert på disse sekundene vil kunden mest sannsynlig gå ut av siden din igjen og glemme deg. Sørg for å gjøre innholdet ditt interessant og informativt, slik at kunden ser hvordan de skal benytte seg av nettopp dine tjenester.

2. Bilder fanger oppmerksomhet

Dette visste du sikkert fra før av, men er du klar over at relevant bildebruk faktisk øker visningene dine med 94%? Det nøyer seg derfor å ta seg god tid når du skal velge bilder som skal komplimentere innholdet ditt.

3. Søkemotorer fører til trafikk

Vi vet alle at søkemotorer er viktig, og da særlig Google. Vi vet at mange googler et produkt eller en tjeneste før de i det hele tatt begynner å tenke på å kjøpe det. Faktisk kommer så mye som 93% av all trafikk fra søkemotorer! All grunn til å fokusere på SEO og SEM.

Ønsker du å lese mer om hvordan du kan markedsføre deg på Google? Les noen av våre andre blogginnlegg, eller ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!

4. Søk fører til salg

Nå som vi har nevnt at Google gir deg trafikk, fører også en stor del av søkene til et kjøp. Vi googler masse hver eneste dag, og 76% prosent av søkene folk gjør på bedrifter i nærheten vil føre til at de besøker en lignende butikk. Hele 23% fører til salg! Her er det mange kunder å hente inn, dersom det blir gjort riktig. 

5. Lange titler = høyere trafikk

Titler på 6-13 ord fører faktisk til høyere trafikk. Ikke vær redd for å ha mange ord i tittelen din, sørg heller for å gi nok informasjon til å få kunden interessert. På denne måten vil du kunne trekke til deg kunder bare ved å skrive lenger overskrifter, lettere enn det blir det nok ikke.

Les også: Fang oppmerksomhet med spennende overskrifter

Lyst til å vite mer?

Virker dette interessant, eller kanskje du ser et behov for mer fokus på digital markedsføring i din egen bedrift? Ta kontakt med oss i dag – vi hjelper deg å rangere høyt på Google slik at du kan sikre deg nye kunder. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.