Advokatguiden lar deg finne beste advokat i Oslo og Norge

På det nye nettstedet Advokatguiden.no kan besøkende søke blant over 10.000 norske advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere – og filtrere søkeresultatet blant annet basert på juridisk fagområde, sted, pris og språk.

Nettstedet er utviklet i nært samarbeid med oss i Omega Media. Omega Media har bistått med prosjektledelse, web design og utvikling i React.js.

Motivert av skattesak

Bak nettstedet står Omega Media-gründer og nåværende styreleder i både Omega Media AS og Advokatguiden AS, Erling Løken Andersen. Andersen er tidligere kjent for å ha solgt nettsamfunnet Biip.no for 76 millioner kroner i 2008. I ettertid fikk han et skattekrav i millionklassen, fordi staten mente han skulle betale lønnsskatt på hele summen. Motivert av å vinne skattesaken meldte han seg opp på jussen ved Universitetet i Oslo og fullførte studiet på halv tid. I 2015 vant han deretter saken mot Skatt Øst. Siden har Andersen jobbet som senioradvokat i Advokatfirmaet Berngaard. 

Forventningsfull til lansering

Gründeren er tydelig forventningsfull til lanseringen av det nye nettstedet:

– Advokatbransjen er kanskje jordas kjedeligste, mest konservative bransje – og det kommer fra en advokat. Klientrekrutteringen har i praksis stått på stedet hvil siden 1800-tallet: man baserer seg på word-of-mouth og nettverk. Det er svært liten transparens om pris og kvalitet.

– Jeg mener norske advokater har fått leve en beskyttet tilværelse altfor lenge. Det er svært vanskelig å navigere advokatmarkedet. Bransjen er preget av for lite transparens og for mye nettverk. Med Advokatguiden er målet å demokratisere bransjen.Vårt mål er å synliggjøre både de ekstra flinke og de ekstra dårlige advokatene.

– Målet er å lage Tripadvisor for advokatbransjen. Vi starter i Norge, men i løpet av de neste 2 årene er målsettingen å være til stede i alle nordiske land, avslutter Andersen.

Advokatguiden er live i åpen beta på https://www.advokatguiden.no nå.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.