Snapchat Trends: Den nye innsikten

Snapchat kan være en forvirrende plass for innholdsprodusenten. Det er lite data tilgjengelig og innsikten i publisert innhold er forbeholdt de få. Likevel kan vi nå med Snapchat Trends mulig få et større innblikk i brukergruppen.


populare-apper-2021

De 9 mest populære appene i 2021

Postet i Apper, Sosiale Medier av Elin Helgesen
august 13, 2021. Ingen kommentarer

Vi bruker mobilen mye, og mye av tiden vi bruker på mobilen brukes på apper. Men hvilke apper er egentlig de mest populære?


Visuell kommunikasjon på nett

Postet i Design av Lars Myrvold
juli 29, 2021. Ingen kommentarer

Bilder på en nettside eller i en nettbutikk handler om mer enn informasjon og visuell stil. Det er også viktig for at din nettside skal dukke opp på Google og være enkel å forstå.


Topic Clusters – Slik arbeider du med temaklynger

Ved å arbeide jevnt og grundig med temaklynger, lykkes du med de aller vanskeligste søkeordene dine. Lær deg hvordan her.


Lage hjemmeside for små bedrifter i 2021

Postet i Webdesign av Ida P. Christensen
juni 25, 2021. Ingen kommentarer

Alle bedrifter trenger en hjemmeside, og uansett om bedriften din er stor eller liten bør du velge Wordpress. Hvis du aldri har laget en hjemmeside før virker det kanskje komplisert, men når du først har laget en side i Wordpress er belønningen så utrolig mye større.


Slik får du flere følgere på Instagram

Postet i Sosiale Medier av Caroline Furu
juni 14, 2021. Ingen kommentarer

En stor følgerskare kan skape mer oppmerksomhet og øke omsetningen til din bedrift. Her er noen viktige grep du bør ta hvis du vil ha flere følgere på Instagram.  Antall brukere på sosiale medier øker stadig, og ifølge Ipsos MMI har 2,6 millioner nordmenn nå en profil på Instagram.  De mest aktive brukerne er deLes mer


Enkle tips til nettbutikker i startfasen

Ønsker du å starte nettbutikk eller har nettopp lansert? Her er noen enkle grep for å bli mer synlig i et stadig større marked.  Under pandemien ser flere bedrifter, store som små, behovet for å opprette egen nettbutikk. Samtidig har flere privatpersoner også fått øynene opp for å selv drive nettbutikk – enten av interesseLes mer


7 gode grunner til å ha nettbutikk

Vi er godt inne i 2021 og nok et år preget av pandemi. Som så mange andre har vi blitt møtt med stengte dører på både kjøpesentre, kaféer og andre butikker. Likevel har vi et behov for både mat og drikke på bordet, og mange av oss har også et ønske om å fylle påLes mer


Google utvider partnerskap med Shopify

Under den årlige Google IO Developer-konferansen i mai 2021 annonserte Google at de utvider partnerskapet med Shopify. Hva betyr dette for din nettbutikk? Les videre for å finne ut av det.


Derfor bør du satse på annonsering gjennom Amazon

Den amerikanske netthandelgiganten er på full fart inn i det norske markedet, og ligger godt an til å bli vår mest populære markedsplass. I oktober i fjor ble nettbutikken Amazon lansert i Sverige, og siden da har mange ventet på at Amazon skal åpne også her til lands.  Så langt har nordmenn kun fått tilgangLes mer


Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.