Case study: Settl Inkassobyrå

Settl er et inkassoselskap som er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Settl gir alle bedrifter tilgang til gratis inkassotjenester, og har som målsetting å være bransjens foretrukne inkassoselskap for bedrifter med smått til mellomstort volum av saker. Der det tidligere ikke har vært fullgode alternativer, leverer Settl lønnsomme, profesjonelle og effektive inkassoløsninger.

God kredittstyring sørger for god økonomi og gir bedriften mulighet til å vokse. Det er viktig for alle bedrifter å ha en avdeling som kan ta seg av kredittstyring, enten det er internt eller gjennom et inkassobyrå. Mange syns det er vanskelig å kreve inn penger, og her kommer Settl inn i bildet. Settl er et moderne og fremoverlent inkassobyrå tilpasset bedrifter med alt fra én sak og oppover. Selskapet har lang erfaring med inndrivelse av fordringer, og alle Settls medarbeidere har solid kunnskap og erfaring innen inkassotjenester.

Settl har hjulpet flere hundre kunder med ulike inkassoløsninger, blant andre Auto Fornebu AS, Polar Electro Norge AS og Vesta AS. Selskapet er i dag i bra vekst, og er majoritetseid av investeringsselskapet Strawberry Equity. Settl er medlem av Virke Inkasso.

Omega Media og Settl

“Settl er rigget på moderne plattformer. Dette gjør det mulig å levere fullverdige løsninger til våre kunder uansett saksvolum. I dag mangler bransjen dette alternativet. En av våre største utfordringer er å nå ut i bredden med budskapet om tjenesten. I dette arbeidet er Omega Media en solid støttespiller og et klart førstevalg hos oss. Omega yter faglig bistand i forbindelse med digital markedsføring, og har gjennom analytisk bruk av søkeord bidratt til å øke vår synlighet på internett.”

Espen T. Tobiasson
Kommersiell leder, Settl

Omega Media er et prisvinnende digitalbyrå som samarbeider med store merkevarenavn som Settl, Enklere Liv, Kebony, Storspiller, Manpower og Krogsveen. Omega Media ble startet i 2004 og har siden den gang hjulpet mange kunder med å få økt synlighet på nett og sosiale medier. Byrået fokuserer i dag på strategisk digital rådgivning og analyse, webutvikling, content marketing, SEO, SEM og ORM.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Leder SMB
[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Digital rådgiver
[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.