Dette googlet vi mest i 2018

Postet i Google av Amilie
mars 25, 2019. Ingen kommentarer

Vi googler masse, hele tiden. Vi googler alt fra oppskrifter til kattevideoer. Men vet du hva vi googlet mest i 2018? Her får du listen over det nordmenn googlet mest i løpet av fjoråret.

Generelle søk

På toppen av denne listen finner vi VM, det er kanskje ikke så rart, for i fjor var det VM i fotball for 21. gang, det ble holdt i Russland og det var Frankrike som vant.

Videre på listen finner vi blant annet Avicii, Ex on the beach Norge og Momo. Helt nederst på topp 10 lista finner vi Fortnite, et battle royal spill som tok spillverden med storm, spillet er unikt fordi du ikke kan bruke penger for å bli bedre.

Norske kvinner

Øverst på listen over hvilke norske kvinner vi googlet mest er Trine Skei Grande, andre navn på listen er Nora Mørk og Ida Eide. Nummer 7 på listen er Kristin Kirkemo, det var i fjor at NRK sin dokumentarserie “Gåten Orderud” fikk hele Norge til å spekulere over hva som egentlig skjedde på gården i Sørum kommune. Kanskje du også googlet det navnet? Løste du gåten?

Norske menn

Navnet øverst på denne listen er kanskje ikke så veldig overraskende, nemlig Per Sandberg. Videre finner vi Frank Løke, som ble kjent for det norske folk etter å ha vært med på farmen kjendis i 2017. Han var med på Skal vi danse året etter, men ble kastet ut av programmet etter et stunt som ikke ble særlig godt mottatt.

Vi googlet også den Norske kunstneren Pushwagner, han gikk bort 24. april 2018. Pushwagner regnes som en av Norges viktigste samtidskunstnere. Videre finner vi den tidligere lederen av KRF, Knut Arild Hareide. Vi finner også artisten bak en av 2018’s største sommerhits, Mads Hansen med sangen Sommerkroppen.

Oppskrifter

I følge listen lurer vi mest på hvordan man lager lammelår, men vi er også på jakt etter Hellstrøms oppskrift på fårikål. Fredagstacoen blir jo ikke det samme uten guacamolen, derfor er denne på 8. plass.

Lurer du på hvordan du kan rangere på hvilket som helst søkeord? Sjekk ut et av de tidligere innleggene til Omega.

Hvordan…?

I fjor kom Snapchat med en av de største endringene noensinne, noe som var til glede for noen og til frustrasjon for andre. Derfor er det kanskje ikke så rart at det som står øverst på denne lista er “Hvordan få tilbake gamle snapchat”.

På andreplass finner vi “Hvordan se OL”. I 2018 var Norge det landet som tok desidert flest medaljer i løpet av vinter OL, så det er ikke så rart at mange av oss ønsket å få det med seg. Vi lurte også på hvordan man kan knyte slips, slette facebook og vaske bunadsskjorte.

Hva er…?

Hvor ofte googler vi ikke ting vi lurer på hva er? Så hva er det nordmenn har minst peiling på? Øverst finner vi spørsmålet “Hva er pinse”. Dette er en kristen høytid som feirer … vet du? Vi lurer også på “Hva er klokka”, og “Hva er blått kort i håndball”.

Se hele listen til Google

Har du googlet noen av disse, eller kanskje flere? Uansett så blir det spennende å se hva vi googler mest i 2019.

Tagget med: , ,

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.