Ledig stilling: Digital SMB-selger

Omega Media er et digitalt rådgivningsselskap i Oslo sentrum. Våre hovedprodukter er søkemotoroptimalisering (SEO), content marketing, Google Adwords, annonsering i sosiale medier (Facebook, Linkedin, m.m.) og webutvikling (nye nettsider, e-commerce, m.m.).

Siden vi startet opp i 2013 har vi gått fra 3 til 17 millioner i omsetning – og fra 1 til 15 ansatte. Vår forretningsstrategi er å primært jobbe med større kunder som Manpower Group, NAV, Kebony, Enklere Liv, m. fl.

Nå skal vi også utvide med en egen SMB-avdeling på huset. Du kan lese mer om dette her. Vi søker derfor en eller flere selvstendige, ambisiøse og representative SMB-selgere til salg av digitale markedsføringstjenester.

Du må ha noen års erfaring fra salgsbransjen og kan vise til gode, dokumenterbare resultater og referanser fra IT- eller markedsføringsbransjen.

Dine arbeidsoppgaver vil inkludere:

 • gjøre markedsresearch
 • avdekke potensielle kundeforhold
 • etablere kontakt med nye forretningsmuligheter per telefon og e-post
 • gjennomføre presentasjonsmøter og inngå kontrakter med nye kunder
 • samarbeide tett med produksjonsavdelingen for å sørge for at vi leverer gode resultater til kunden, i tråd med deres KPI’s
 • gjøre månedlig rapportering og ha løpende kundekontakt

Samlet sett medfører dette at du tar kunde fra cold lead til aktivt kundeforhold. Du vil likevel ha god støtte i vårt produksjonsteam, som vil kunne hjelpe deg med analyser, innspill og råd underveis i prosessen.

Vi ser etter en selvstendig person som er forberedt på en svært høy grad av kundekontakt per telefon og e-post hver dag. Du vil være vårt ansikt utad og jobbe tett sammen med daglig leder for å lande nye avtaler. Den kanskje viktigste egenskapen er at du er trygg, seriøs og profesjonell i måten du arbeider på.

Er du interessert? Ta kontakt med daglig leder Kristian Kjærnes på [email protected].

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.