Frontend utvikler Oslo

Vil du arbeide som Frontend-utvikler i Oslo? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Omega Media er et digitalbyrå i Oslo, og akkurat nå ser vi etter dyktige utviklere som kan styrke det faglige teamet vårt. 

Ønsker du å jobbe med oss? Send en åpen søknad til [email protected], så kontakter vi deg i løpet av kort tid.

Dette er Omega Media

Omega Media er et allsidig og fremadstormende digitalbyrå i Oslo. Vi har levert innovative løsninger til web og mobil siden 2004, og arbeider med en rekke spennende og fremtidsrettede prosjekter. Kundene våre er en god miks av mindre bedrifter og store, internasjonale selskaper som trenger løsninger på tvers av landegrenser. 

Vi leverer komplette løsninger innen webutvikling og markedsføring. Som digitalt markedsbyrå er vi ledende innen søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM), i tillegg til å tilby skreddersydde leveranser innen innholdsmarkedsføring og markedsføring på sosiale medier. 

Vi ser etter en dyktig frontend-utvikler

I tillegg til å levere innovative løsninger for nett og mobil, leder vi også egne prosjekter for utvikling av fremtidsrettede løsninger. Vi har blant annet lansert Advokatguiden.no, en portal som gjør det enklere for klienter og advokater å finne hverandre. 

Som digitalbyrå opplever vi en rivende utvikling, og for å fortsette å være på topp trenger vi dyktige kollegaer på laget. Er du en front end utvikler i Oslo? Da er du kanskje den vi ser etter!

Ønsker du å jobbe med oss?

Det kreves rikelig med kompetanse for å forstå kompleksiteten av utvikling og programmering. Vi søker derfor etter deg som har dyp forståelse for programmering, og erfaring med ulike former for programmeringsspråk. Du bør ha høy kompetanse innen JavaScript, og gjerne også erfaring med ett eller flere av:

 • HTML5/CSS
 • Alle typer API-er (REST/JSON, GraphQL, WebServices, m.fl.)
 • MySQL, PostgreSQL, MongoDB, MsSQL, MariaDB, Google firebase m. fl.
 • PHP
 • Javascript
 • Git
 • Node.js
 • Vue
 • Haskell-utvikler
 • Elm
 • Laravel

Vi har utviklet en rekke integrasjoner og plattformer, og optimaliserer nettsider slik at de er best mulig tilpasset kundens produkt og varemerke. Vi arbeider blant andre på følgende plattformer: 

 • WordPress
 • Squarespace
 • Drupal
 • Umbraco CMS
 • Shopify
 • WooCommerce WordPress netthandelsplugin
 • Magento 1.0 og 2.0, for større nettbutikker/netthandel
brukervennlighet

Har du behov for en frontend-utvikler i Oslo?

Trenger du hjelp med utvikling og drift av hjemmesiden din? I så fall kan vi bistå deg.

Vi har et stort utviklermiljø hos Omega Media, og samlet har vi kompetanse og erfaring med de aller fleste problemstillinger. Vi har god erfaring med å ta over hele eller deler av webutviklingen, og kan bygge nettsider og webløsninger fra bunnen av. Du får gode løsninger som er skreddersydd ditt produkt og merkevare. 

Din totalleverandør av webteknologi og -tjenester

Omega Media er et digitalbyrå som holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum. Vi leverer webutvikling, webdesign og digital markedsføring for store og små bedrifter i Norge og internasjonalt. Trenger du en totalleverandør av digitale tjenester, eller en ekstern partner som kan ta over deler av webløsningen din, har du kommet til rett sted. 

Siden 2004 har Omega Media levert brukervennlige og robuste tjenester for nett og mobil, inkludert responsive nettsider med søkemotoroptimalisert innhold. Vi lager også mobilapplikasjoner for Apple iOS og Google Android. 

Vi kjenner bransjen din

I en årrekke har vi arbeidet med større og mindre kunder i både Norge og utlandet. Vi har erfaring med et bredt spekter av bransjer, og sørger for kontinuitet i webløsningene dine. Enten du driver et enkeltmannsforetak eller er leder for en større bedrift med mange kunder, kan vi bistå med hele eller deler av webutviklingen din. 

Vi har tidligere arbeidet med internasjonale merkevarer som Coca Cola, Sony Playstation, Warner Bros. og Momondo.com. I dag leverer vi diverse tjenester til kunder som Manpower, Axo Finans, Møller Bil og Ikano Bank. 

Kontakt Omega Media i dag dersom du ønsker konsulenttjenester fra en frontend-utvikler i Oslo, en ekstern partner til webutvikling eller tjenester innen digital markedsføring.

Benytt gjerne kontaktskjemaet under, så setter vi opp et pristilbud til deg!

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.