Haskell utvikler

Hos Omega Media kan du leie en dedikert Haskell-utvikler til å arbeide på ditt prosjekt. Vårt team av utviklere har bred erfaring med programmering og design,  og har arbeidet med mange forskjellige problemstillinger hos et bredt spekter av kunder. 

		

Det finnes svært få dedikerte utviklingsmiljø til Haskell, men hos Omega Media har vi samlet et team av utviklere med akkurat denne kompetansen. Du kan derfor forvente en Haskell-utvikler med bred forståelse for programmeringsspråk. 

Hva er Haskell?

Haskell er et standardisert programmeringsspråk som ble skapt på bakgrunn av etterspørsel etter et rent funksjonelt språk, for å samle de mindre funksjonelle språkene. En av ideene bak Haskell er at det skal være en fri og åpen spesifikasjon med flere implementasjoner. Et av disse er for eksempel grensesnittet til Microsoft Windows.

Haskell er svært annerledes fra andre programmeringsspråk, og kan være en utfordring å lære. Det kreves rikelig med kompetanse for å bli Haskell-utvikler. Til gjengjeld er det et programmeringsspråk som løser veldig mange problemer som andre programmeringsspråk ofte har vanskeligheter med å løse. 

Når er Haskell aktuelt?

Haskell kan kun brukes back-end, altså på serveren og ikke i nettleseren. Det brukes gjerne til å skrive større og komplekse systemer som har mye med tall å gjøre, som for eksempel et bank- eller børssystem. 

Haskell kan brukes til mye annet også, men ettersom det tar lang tid å skrive brukes det som regel ikke til å lage kjappe, små programmer. 

Les også: Node.js-utvikler Oslo

Dette kan vi gjøre for din bedrift

Med Omega Media får du mye mer enn webutvikling - vi er et komplett digitalbyrå som tilbyr skreddersydde løsninger innenfor alt som har med web og markedsføring å gjøre. Det betyr at du ikke bare får en partner til å bygge opp og drifte nettstedet ditt, men også profesjonelle markedsførere som bygger trafikk inn til produktene og tjenestene dine. 

Har du behov for en Haskell-utvikler? Kontakt oss i dag, så setter vi opp et pristilbud. Vårt team av utviklere og programmerere har levert innovative nett- og mobilløsninger siden 2004. Vi har erfaring med både små og store selskaper, i tillegg til å lede egne prosjekter for utvikling av fremtidsrettede løsninger. 

I tillegg til Haskell arbeider vi med følgende programmeringsspråk og rammeverk:

 • HTML5/CSS
 • Alle typer API-er (REST/JSON, GraphQL, WebServices, m.fl.)
 • MySQL, PostgreSQL, MongoDB, MsSQL, MariaDB, Google firebase m. fl.
 • PHP-utvikler
 • Javascript
 • Git
 • Node.js
 • Vue
 • Elm
 • Laravel

Har du erfaring med Haskell?

Er du en utvikler med erfaring og kompetanse i programmeringsspråket Haskell? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. 

Omega Media er i stor vekst, og akkurat nå opplever vi stor pågang knyttet til våre prosjekter. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med dyktige og engasjerte utviklere, som har bred erfaring med JavaScript, har jobbet en del med Haskell og gjerne kan andre programmeringsspråk også. 

Hos oss vil du få mulighet til å arbeide med mange forskjellige produkter - både for kundene våre og på interne prosjekter. Vi gir deg stor frihet til å velge dine egne stacks og hvilke prosjekter du ønsker å engasjere deg på.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.