Kunder

Vi har vært så heldige å få jobbe med noen av verdens største merkevarer.
Her er et utvalg av noen av de.

Våre case studies

Les mer om prosjektene vi har jobbet med, og hvordan vi bruker vår ekspertise for å gi kundene våre økt synlighet på nett.Erfaringer

Du trenger ikke ta vårt ord på at vi leverer – se uttalelser fra våre kunder nedenfor.

AXO Finans har fått bistand av Omega Media til en rekke ulike tiltak innen digital markedsføring. Omega har en analytisk tilnærming til digital markedsføring og har gjennom strategiske grep gjort en profesjonell innsats for å øke synligheten til AXO Finans på nettet. Vi kan trygt anbefale Omega.

Omega Media bistod MaxGodis.se med digital markedsføring på alle nivåer. Dette inkluderte Google, Facebook, content marketing, kundeklubb og mer. Med hjelp fra Omega Media økte vi omsetningen fra 11 til 89 millioner SEK. Vi er svært fornøyde med bistanden og kan trygt anbefale Omega Media til andre.

Bærum Plastikkirurgi trengte hjelp til å øke synligheten i Google og på sosiale medier. Etter at Erling og hans team kom inn i bildet, har vi fått mer brukervennlige nettsider, større tilstedeværelse på nett, og ikke minst flere kundehenvendelser. Vi takker og bukker.

Omega Media er en viktig samarbeidspartner for Uno-X Energi som har laget gode nettsider for flere av våre forhandlere. Nettsidene er stilrene, responsive, og viktigst av alt er de synlige. Omega Media er gode på søkemotoroptimalisering og sørger for at nettsidene vises blant de øverste treffene på Google-søk som vi mener er relevante.

Eie vant Gullmegleren for Facebook-kampanjen Eiesolgt.no, der folk kunne gjette prisen på solgte boliger. Omega Media var en meget god samarbeidspartner fra idé til ferdig produkt. Kampanjen fikk svært god viral spredning og er blitt godt lagt merke til i markedet. Å vinne Gullmegleren ble prikken over i-en for en vellykket og kostnadseffektiv konkurranse.

Omega Media har bistått Enklere Liv med søkemotoroptimalisering og optimalisering av Adwords- og sosiale medier-kampanjer. Vi har opplevd en vesentlig forbedring i synlighet på nett og resultater fra markedsføring som følge av dette. Det har vært - og er - en glede å jobbe med Erling, Thomas og resten av teamet.

Norges Rytterforbund valgte Omega Media som samarbeidspartner for vår nye nettside på grunn av deres spisskompetanse på området og konkurransedyktige priser. I tillegg fikk vi et høyt servicenivå og et nytenkende team som satte seg raskt inn i kompliserte problemstillinger og utfordringer. Det har vært en effektiv, ryddig og ikke minst hyggelig prosess.

Vi fikk hjelp av Erling og hans team for å lage en større digitalkampanje for Sprite Zero. Målet var å oppnå større oppmerksomhet, involvering og forståelse for budskapet. Det var utrolig morsomt å kunne samarbeide med så kreative og engasjerte folk som Erling Løken Andersen og hans kolleger. Vi er veldig fornøyde.

Erling og hans team utformet kampanjesider og en interaktiv spillproduksjon i forbindelse med norgeslanseringen av Playstation-only tittelen Little Big Planet. Lanseringen gikk veldig bra og vi gjentok senere prosessen med Little Big Planet 2 til Playstation PSP. Vi er svært fornøyde med arbeidet og lanseringen av spillene.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.