Case study: Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Potensielle lånegivere besøker deres nettsider Axofinans.no og Axofinans.se når de lurer på hvor mye de kan låne. Lånetakers søknad vil bli presentert for flere banker og lånetaker slipper dermed å søke selv hos flere banker.

Blant Axo Finans’ samarbeidspartnere finner man Bank Norwegian, Santander Consumer Bank, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Instabank, Resurs Bank, Ikano Bank og Thorn Privat Finans. Virksomheten er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

Låneproduktet Axo Finans tilbyr er et såkalt lån uten sikkerhet med lånestørrelse inntil 500 000 kroner. Det er ingen krav til sikkerhet eller pant, og pengene kan brukes til det låntaker ønsker. Nedbetalingstiden er opptil 15 år og lånetakeren kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Nettopp ved at Axo Finans sammenligner tilbud blant flere av sine samarbeidspartnere, bidrar de til å presse renten ned. Erfaring tilsier at jo flere som behandler en lånesøknad, desto lavere rente kan man få på lånet.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. I Sverige tilbyr selskapet privatlån sammen med ledende svenske banker.

Omega Media og Axo Finans

«AXO Finans har fått bistand av Omega Media til en rekke ulike tiltak innen digital markedsføring. Omega har en analytisk tilnærming til digital markedsføring og har gjennom strategiske grep gjort en profesjonell innsats for å øke synligheten til AXO Finans på nettet. Vi kan trygt anbefale Omega.»

Morten Johansen
Markedsdirektør
AXO Finans

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.