Case Study: GNP Energy

GNP Energy er en uavhengig strømleverandør på det nordiske strømmarkedet. Selskapet opererer i dag i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og har hovedkontor i vakre Sandefjord. 

GNP Energy er en strømleverandør som utfordrer de store og veletablerte selskapene på markedet, og selger strøm til både privat- og bedriftsmarkedet, med fokus på konkurransedyktige priser og god kundeservice. De produserer ikke egen kraft, men har i stedet som mål å tilby forutsigbarhet og lavest mulig strømkostnader over tid for sine kunder. 

Selskapet har stort fokus på fornybar energi. For å sikre at kundene skal vite hvor strømmen kommer fra, tilbyr GNP Energy opprinnelsesgarantier. 

GNP Energy ble grunnlagt i 2012, den gang med drift i Norge og Sverige. Etter flere års drift og stor vekst, utvidet selskapet til de andre nordiske landene. GNP har i dag datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland under merkenavnet GNP Energy.

I dag har selskapet 32 ansatte fordelt over 4 land. GNP Energy er et 100% privateid holdingselskap.

Omega Media og GNP Energy

Omega Media bistår GNP Energy med digital markedsføring og synlighet på nett. Dette har blant annet bidratt til økt oppmerksomhet rundt selskapets produkter. 

“Omega Media har vært en profesjonell og kompetent samarbeidspartner for GNP Energy når det kommer til vårt arbeid med digital markedsføring. Gjennom deres analytiske og resultatorienterte tilnærming har vi oppnådd god synlighet på nett.” 

Tor Valen,

Head of Marketing, GNP Energy

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.