Case Study: Julegenser.no

Julegenser.no er en nettbutikk som selger julegensere. Etter en Canada-tur i 2012, tok Julegenser-gründerne med seg fargerike, overdådige julegensere med blinkende LED-lys. De merket hvor effektive disse genserne var til å skape julestemning. 

I Norge fant de riktignok ingen julegensere av samme typen. Derfor bestemte de seg for å lage dem selv. Merket “Krismis” ble født, og nå selger de julegensere over nett. Gjennom nettbutikken og julegenserne vil Krismis spre juleglede til alle og enhver.

Merket selger julegensere i ulike farger og størrelser til dame, herre og barn. Du får klassiske design, mer ironiske design og komiske design. Alle genserne er laget av 60% bomullsgarn av høy kvalitet. Dette er bedre for både deg og miljøet. Bomull puster, det er mykt mot huden og det er allergivennlig.

Omega Media og Julegenser.no

Omega Media har hjulpet Julegenser.no med webutvikling til nettbutikken, i tillegg til å oppdatere design og språk på nettsidene. Våre utviklere har implementert både betalingsløsninger og løsninger for frakt/levering. 

Nå støtter nettbutikken populære betalingsløsninger som Vipps, Klarna, Apple Pay, PayPal, MasterCard og Visa. Levering skjer via Bring for standard frakt, og DHL for ekspresslevering. Ellers leverer DHL til Europa, USA og resten av verden. 

«Det er viktig å ha gode løsninger for betaling og levering når man skal drive nettbutikk. Samarbeidet med Omega Media har også ført til bedre flyt i kundereisen, og gjort nettsiden mer anvendelig». 

Khurram Ali,
daglig leder

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.