Case study: Settl Inkassobyrå

Settl er et inkassoselskap som er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Settl gir alle bedrifter tilgang til gratis inkassotjenester, og har som målsetting å være bransjens foretrukne inkassoselskap for bedrifter med smått til mellomstort volum av saker. Der det tidligere ikke har vært fullgode alternativer, leverer Settl lønnsomme, profesjonelle og effektive inkassoløsninger.

God kredittstyring sørger for god økonomi og gir bedriften mulighet til å vokse. Det er viktig for alle bedrifter å ha en avdeling som kan ta seg av kredittstyring, enten det er internt eller gjennom et inkassobyrå. Mange syns det er vanskelig å kreve inn penger, og her kommer Settl inn i bildet. Settl er et moderne og fremoverlent inkassobyrå tilpasset bedrifter med alt fra én sak og oppover. Selskapet har lang erfaring med inndrivelse av fordringer, og alle Settls medarbeidere har solid kunnskap og erfaring innen inkassotjenester.

Settl har hjulpet flere hundre kunder med ulike inkassoløsninger, blant andre Auto Fornebu AS, Polar Electro Norge AS og Vesta AS. Selskapet er i dag i bra vekst, og er majoritetseid av investeringsselskapet Strawberry Equity. Settl er medlem av Virke Inkasso.

Omega Media og Settl

“Settl er rigget på moderne plattformer. Dette gjør det mulig å levere fullverdige løsninger til våre kunder uansett saksvolum. I dag mangler bransjen dette alternativet. En av våre største utfordringer er å nå ut i bredden med budskapet om tjenesten. I dette arbeidet er Omega Media en solid støttespiller og et klart førstevalg hos oss. Omega yter faglig bistand i forbindelse med digital markedsføring, og har gjennom analytisk bruk av søkeord bidratt til å øke vår synlighet på internett.”

Espen T. Tobiasson
Kommersiell leder, Settl

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon





    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.