Case study: Sparebanken Øst

Sparebanken Øst er en av Norges største alliansefrie sparebanker. 

Sparebanken Øst søker alltid å fornye seg i en konkurransepreget bransje med flere sterke aktører. Utfordringen er å hevde seg mot gigantene som gjerne har større, internasjonale markedsandeler. 

Med et slikt utgangspunkt er søkemotoroptimaliserte hjemmesider og god innholdsmarkedsføring gjerne den mest kostnadseffektive strategien for å lykkes. Dette har Omega Media hjulpet Sparebanken Øst med. 

Omega Media og Sparebanken Øst:

“Vi har et svært godt samarbeid med Omega Media, som har bistått oss med å øke organisk trafikk inn til flere av sidene våre. Takket være deres tverrfaglige kompetanse innen digital markedsføring og fokus på helhetlig rådgivning, har vi fått økt synlighet på nett og topplasseringer i Googles søkeresultat. Vi ser frem til et vellykket samarbeid videre.”

Mark Bluschke

Leder digitalt salg

Sparebanken Øst

Sparebanken Øst er en norsk alliansefri sparebank som ble etablert i 1843. Banken har hovedkontor i Drammen, og 30 kontorer fordelt over Østlandet. Sparebanken Øst tilbyr boliglån og en rekke andre nyttige bank- og forsikringstjenester, som boliglånskalkulator og digital kundeservice som kan nås fra telefon, nettbrett eller PC. 

Ved siden av bankvirksomheten, består Sparebanken Øst av datterselskapene AS Financiering, Sparebanken Øst Boligkreditt AS og Sparebanken Øst Eiendom. 

For å fortsette å tilby et attraktivt og brukervennlig tilbud til kundene sine, arbeider Sparebanken Øst kontinuerlig med digitaliseringsprosesser. 

Sparebanken Øst

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.