Lage hjemmeside for små bedrifter i 2021

Uansett om bedriften din er stor eller liten, trenger du en hjemmeside. Vi anbefaler 9 av 10 bedrifter å velge WordPress. 

Lage egen hjemmeside

Hvis du aldri har laget en hjemmeside før virker det kanskje komplisert, men når du først har laget en side i WordPress er belønningen så utrolig mye større. 

Med WordPress får du verdens mest robuste og fleksible hjemmesider. Den er distribuert under åpen kildekode og fritt tilgjengelig, laget på en slik måte at brukere kan modifisere koden og bidra med egne ideer for å forbedre plattformen. 

Ikke la dette avskrekke deg. WordPress er laget for nybegynnere, og – så lenge du er villig til å legge inn en liten innsats – enkelt å lære seg. 

Gode grunner til å velge WordPress

Det er mange gode grunner til å velge WordPress over andre sider som Squarespace, Shopify eller Weebly, selv om disse sidene også har sine fordeler. Her er de største fordelene med å lage hjemmesider for små bedrifter med WordPress i 2021:

Det er enkelt 

Vi lover at WordPress er enkelt. Faktisk er det laget for ufaglærte mennesker. Brukergrensesnittet er intuitivt og enkelt, og du trenger ikke kunne webutvikling eller grafisk design for å lage en hjemmeside kundene dine kommer til å elske. 

Design og tema til hjemmesiden kan enkelt lastes ned, og ønsker du å legge til en ny funksjon som et kontaktskjema er det bare å legge til en plug-in. 

Support er aldri langt unna

WordPress kommer med et support-fellesskap hvor hjelpen aldri er langt unna. Her kan du stille spørsmål og få svar, i tillegg til å hjelpe andre med dine egne løsninger. 

Det finnes også mengder av artikler og videoer på nett som tilbyr opplæring og problemløsing til WordPress. Informasjonen du trenger er bare et nettsøk unna, og hjelpen er helt gratis. 

Det er SEO-vennlig

Det holder ikke å bare lage en hjemmeside, du vil også at kunder skal finne og besøke siden gjennom søkemotoroptimalisering (SEO). Er du ingen SEO-ekspert kan du installere plug-ins som gir deg forslag til SEO-forbedringer. Dette hjelper deg å booste rangeringer for de viktige søkeordene dine. 

Sikkerheten er høy

Så lenge du husker å oppdatere plugins, og ikke mister passordene til siden, er WordPress en av de sikreste CMS-plattformene å lage hjemmeside i. Du kan også legge til for eksempel tofaktorautentisering for ekstra sikkerhet. 

Gratis hjemmeside

I tillegg til alt vi har nevnt ovenfor, er WordPress helt gratis. Det koster deg ingenting å bruke programvaren, laste ned plugins eller lage hjemmeside. Dersom du skal publisere må du imidlertid betale for et domene hos en tredjepart.

Lag din egen nettside

WordPress er såpass enkel at du kan lage din egen nettside. Vi hjelper deg med å komme i gang.

Ofte er hjemmesiden din ditt første møte med potensielle kunder. Gode og intuitive hjemmesider kan derfor være en av de viktigste investeringene du gjør for at bedriften skal vokse. Som et minimum bør hjemmesidene:

 • Være raske å laste inn
 • Enkle å navigere seg rundt på
 • Informative og intuitive
 • Ha gode visuelle elementer
 • Ha konverteringsvennlig og søkemotoroptimalisert innhold

Responsivt design

I tillegg til dette må hjemmesiden ha responsivt design, noe som innebærer at siden kan vises på alle skjermstørrelser. De fleste mennesker surfer med en smarttelefon, og hvis du bare har designet siden for desktop er det nærmest umulig å bruke den på telefonen. 

Med en responsiv hjemmeside vil alle elementene på siden strekkes, krympes og flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen. Er ikke hjemmesidene responsive vil de heller ikke bli prioritert av Google i indekseringen, noe som fører til at du går glipp av treff og henvendelser. Dette er derfor et punkt du rett og slett ikke har råd til å hoppe over. 

Lage hjemmeside for små bedrifter i 2021

Det er enkelt å lage hjemmeside for bedrifter i 2021, men heldigvis er det også enkelt å få hjelp. Hvis du heller vil fokusere på kjernevirksomheten til bedriften og overlate hjemmesiden til noen andre, er det både raskt og trygt. 

Hjemmeside Bedrift er spesialister på å lage hjemmesider til små bedrifter. Her får du hjelp med både design og hosting, og du får et fullverdig digitalbyrå i ryggen. Hjemmeside Bedrift forener merkevare og brukergrensesnitt slik at kundene dine kjenner deg igjen, uansett om de besøker hjemmesidene dine eller ser en av annonsene dine på Facebook. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.