Markedsføring på nett

Tradisjonell markedsføring er på vei ut. Markedsføring på nett er både billigere og mer effektivt. Her kan du lese om ulike typer markedsføring på nett. 

I Omega Media har vi lang erfaring med markedsføring på nett. Her får du vite om ulike måter å markedsføre på. Våre tjenester dekker alle disse. Vi hjelper deg med alt innen digital markedsføring.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO gir din bedrift økt synlighet i søkemotorer. Du kan lese mer om hvordan og hvorfor det fungerer her: Hva er SEO? Kort fortalt handler det om å produsere innhold som rangerer høyt i Google.

Du må ha innhold på “restaurant Oslo” for å dukke opp når potensielle kunder søker på “restaurant Oslo”. Derfor er det viktig med relevant innhold. Google må dessuten stole på nettsiden din. Det gjøres ved å styrke autoriteten til nettsiden. 

Her hjelper Omega Media deg med søkeordsanalyse, SEO-strategi, teknisk SEO, innholdsproduksjon og lenkebygging. 

Search Engine Marketing (SEM)

SEM bruker Google Ads for å få nettsiden din høyt opp i søk. Derfor kalles det også betalt søk. Dette er treffene som er markert med “annonse” øverst i et søkeresultat. 20-30 % klikker på disse.

Ads (tidligere Google Adwords) er Googles annonseplattform. Den baserer seg på budgivning, og du betaler kun om noen klikker på annonsen. Hvor mye det koster per klikk, avhenger av hvor høy konkurranse det er på søkeordet. 

Både Google og Facebook tilbyr “remarketing”. Da vises annonsene for de som allerede har besøkt nettstedet ditt. Dette er svært lønnsomt. Søk med høy kjøpsintensjon kan ha en klikkprosent på så mye som 65 %.

Content Marketing

Content marketing handler om å bygge relasjoner gjennom innhold. Dette kan være en svært kostnadseffektiv måte å få kontakt med eksisterende og nye kunder. Bedriften kan blant annet ha en blogg, lage videoer eller holde et webinar. Målet er, ifølge Content Marketing Institute, å oppnå gunstig forbrukeratferd. 

Her kan du lese mer om hva slag innhold det er snakk om: Hva er content marketing?

E-postmarkedsføring

Markedsføring på nett kan også skje gjennom e-post. Du sender da ut et nyhetsbrev til dine kunder. Her informerer du om dine produkter og tjenester, om gode tilbud og spennende arrangementer. Til tross for sosiale medier sjekker mange fortsatt e-posten sin hver morgen, og det er bevist at e-postmarkedsføring fungerer.

Sosiale medier

Synlighet i sosiale medier er effektivt for å tiltrekke seg nye kunder. Dette gjelder for bedrifter av alle størrelser. Markedsføring på nett via sosiale medier har fellestrekk med både SEM og content marketing. Også her skilles det mellom betalt og organisk synlighet. 

Om dere produserer innhold på en plattform som Instagram, kan dette være en form for content marketing. Man kan også betale for synlighet, noe som kan minne om SEM. Omega Media kan blant annet hjelpe din bedrift med Facebook-annonsering.  

Markedsføring på nett med Omega Media

Hos Omega Media tilbyr vi alt dette og mye mer. I tillegg kan våre webutviklere gjøre kundereisen smidig. For hvorfor oppfordre til kjøp om nettsiden gjør nettopp kjøp vanskelig? En god nettside lønner seg. 

Den aller mest effektive strategien er å kombinere flere av disse. En kombinasjon av SEM og SEO gir gode resultater. Dessuten er resultatene varige. SEM sørger for at kunder ser annonsene dine en periode, SEO gjør at du dukker opp i organisk søk over lengre tid. 

Passer en eller flere av disse metodene til din bedrift? Da bør du ta kontakt med oss i dag. Sammen finner vi frem til en effektiv digital strategi for deg.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

    Din kontaktinformasjon

    Henvendelsen gjelder *

    Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.