Shopify utvikler

Har du behov for en Shopify-utvikler? Omega Media har lang erfaring med å bruke Shopify som plattform for nettside og nettbutikk. Kontakt oss i dag for et pristilbud.

Dette er Shopify

Mange av kundene våre velger Shopify som plattform for å drive nettbutikk. Dette er i de aller fleste tilfeller et godt valg, fordi det er en fleksibel løsning som passer til de fleste bedrifter. Det er enkelt å forstå seg på, og med Shopify App kan du følge med på trafikken hvor som helst. 

Omega Media har et team av mennesker med allsidig erfaring innen utvikling, design og markedsføring på Shopify. Kontakt oss i dag hvis du trenger hjelp til hele eller deler av driften. Vi kan også ta over eksisterende prosjekter. 

Les mer: Shopify Norge

Markedsføring på Shopify

Shopify er enkelt å bruke, noe som åpner opp for at man kan fokusere på salg og markedsføring istedenfor det tekniske. De vanligste måtene å bygge trafikk inn til nettbutikken er med:

 • Søkemotoroptimalisering
 • Søkemotormarkedsføring
 • Sosiale medier

Shopify tilbyr mange verktøy som gjør det enkelt å koordinere design og markedsføring. Du får for eksempel tilgang til verktøy som lar deg lansere og følge med på kampanjer i sosiale medier, og du får hjelp av den virtuelle assistenten Kit

Du bestemmer budsjett og målgruppe, og deretter går resten av seg selv. 

Shopify har også en innebygget bloggfunksjon, som kan brukes til å promotere produkter og tjenester. Blogging er en god måte å fylle nettsiden din med relevant og godt innhold som driver besøkende inn til nettsiden, og forhåpentligvis sikrer ønsket konvertering. Du har full oversikt over trafikken fra Shopify App. 

Dette kan Omega Media gjøre for deg

Omega Media har flere dyktige Shopify-utviklere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine behov. Vi tilbyr oppsett av komplett nettbutikk, rådgivning, drift og videreutvikling. I tillegg tilbyr vi digital markedsføring og promotering av dine produkter og tjenester,

Vi har lang erfaring med markedsføring på sosiale medier og i søkemotorer, og med produksjon av søkemotoroptimalisert innhold. 

Ta kontakt dersom du ønsker å høre mer, eller ønsker et pristilbud fra en Shopify-utvikler. Du kommer i kontakt med oss via kontaktskjemaet under.

Ledig stilling: Shopify-utvikler

Vi opplever stor fremgang knyttet til prosjektene våre, og trenger flere kloke hoder på laget. Er du en Shopify-utvikler som ønsker å arbeide i et fremadstormende digitalbyrå i Oslo? Da vil vi gjerne høre fra deg!


Hos oss får du mulighet til å arbeide med mange forskjellige produkter, for mange forskjellige kunder og på interne prosjekter som for eksempel Bitcoin-utvikling. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.

  Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

  Markus Fasting

  Markus Fasting

  Senior Account Manager
  [email protected]
  977 33 439
  Markus Fasting Linkedin
  Svein Stormyr

  Svein Stormyr

  Account Manager
  [email protected]
  452 94 211
  Svein Stormyr Linkedin

   Din kontaktinformasjon

   Henvendelsen gjelder *

   Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.