Digitalbyrå

Omega Media er et digitalbyrå i Oslo sentrum. Vi jobber med spennende teknologi for å skape økonomisk vekst for våre nasjonale og internasjonale kunder.

Omega Media ble opprinnelig startet i 2004 av Erling Løken Andersen, Bo Myrås og Ozan Øzerk. Selskapet leverte digitale konsulenttjenester, i tillegg til å utvikle sine egne produkter og tjenester. Et av produktene selskapet egenutviklet var nettsamfunnet Biip.no. Biip.no ble en umiddelbar suksess og fikk over 100.000 medlemmer i løpet av 3 måneder. I 2008 ble Omega Media solgt til Egmont og TV2 for 75 millioner kroner. Oppkjøpet gikk imidlertid dårlig og etter lengre tids negative økonomiske resultater kjøpte Erling Løken Andersen selskapet tilbake mot slutten av 2012.

I etterkant av tilbakekjøpet har Omega Media rendyrket satsingen på digitale markedsføringstjenester rettet mot større nasjonale og internasjonale kunder – og jobbet for kunder som Coca-Cola, Sony Playstation, Warner Bros., Manpower, Crown & Champa Resorts, Momondo.com, Stubhub (en del av Ebay) og mange flere underveis. Omega Media har vunnet flere priser, herunder Gullmegleren (Beste egenprofilering av eiendomsmeglingsforetak, sammen med Eie Eiendomsmegling) og Gullstikka (Årets iniativ, sammen med Norgesexpo).

Omega Media fokuserer i dag på strategisk digital rådgivning og analyse, webutvikling (primært relatert til WordPress- og Magento-plattformene), content marketing, søkemotoroptimalisering (SEO), søkemotormarkedsføring (Google Adwords / SEM), Online Reputation Management (ORM) og kampanjer i sosiale medier.

Digitalbyrået Omega Media omsatte i 2016 for nærmere 10 millioner kroner. Selskapet teller syv ansatte ved hovedkontoret i Akersgata 47 i Oslo, i tillegg til fire faste utviklere i Kharkiv, Ukraina. Benytt kontaktskjemaet nedenfor for å komme i kontakt med en av våre konsulenter.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Leder SMB
[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Digital rådgiver
[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.