Utvikling av nettside

Omega Media er et digitalbyrå  i Oslo, spesialisert på design og utvikling av nye nettsider for større norske og internasjonale bedrifter.


Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og gjort webutvikling for større norske og internasjonale bedrifter. Omega Media gjør design og utvikling av responsive, søkemotoroptimaliserte nettsider, i tillegg til mobilapplikasjoner for Apple iOS og Google Android. Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS-løsninger som WordPress og Joomla, samt nettbutikksystemer som WooCommerce og Magento. Vi kan bistå enten du ønsker nye nettsider for ditt firma, utvikling av nettbutikk eller design og utforming av kampanjefokuserte landingssider.

«En god webutvikler er ekspert på utforming av innovative, brukervennlige og robuste webløsninger. Det krever spesialkompetanse på to områder: Webteknologier og interaksjonsdesign. Webteknologier er et sett metoder og standarder for koding og programmering som gjør det mulig å utvikle webløsninger av høy kvalitet. Interaksjonsdesign er et stort fagfelt som omfatter blant annet teknikker for brukersentrering og brukervennlighet, kreativ ideskaping, prosjektstyring, universell utforming og estetikk.»
(kilde: NTNU)

Vi har tidligere jobbet med webdesign, webutvikling og søkemotoroptimalisering for kunder som Coca-Cola, Sony Playstation, Warner Bros., Manpower, Crown & Champa Resorts, Momondo.com og Stubhub, en del av Ebay. Vi gjør imidlertid også utvikling av nettsider og hjemmesider for små- og mellomstore norske bedrifter. Vi i Omega Media har vunnet flere priser for våre nettsider, herunder Gullmegleren (Beste egenprofilering av eiendomsmeglingsforetak, sammen med Eie Eiendomsmegling) og Gullstikka (Årets iniativ for Spillexpo-konseptet, sammen med Norgesexpo).

Omega Media omsatte i 2016 for nærmere 10 millioner kroner. Selskapet teller syv rådgivere og webutviklere ved hovedkontoret i Akersgata 47 i Oslo, i tillegg til fire utviklere i Kharkiv, Ukraina.

Utvikling av nye nettsider

Lurer du på pris på utvikling av nye nettsider, kanskje som ledd i et anbud? Ønsker du å freshe opp dine gamle hjemmesider, for å tiltrekke deg nye kunder? Vi setter gladelig opp et pristilbud til deg. Vi jobber blant annet med disse språkene og plattformene:

 • HTML5/CSS, Javascript/Ajax, ASP.net og PHP
 • Alle typer API-er (REST/JSON, WebServices, m. fl.)
 • MySQL, MsSQL, MariaDB, m. fl.
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Squarespace
 • Umbraco CMS
 • WooCommerce WordPress netthandelsplugin
 • Magento 1.0 og 2.0, for større nettbutikker/netthandel
 • Shopify, for mindre nettbutikker

Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktskjemaet nedenfor, så tar en av våre konsulenter kontakt med deg – og senest innen 48 timer.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Leder SMB
[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Digital rådgiver
[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.