Webdesign firma

Omega Media er et digitalt webdesign-firma i Oslo, spesialisert på webutvikling for større norske og internasjonale bedrifter.

Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger og gjort webdesign for større norske og internasjonale bedrifter. Omega Media gjør design og utvikling av responsive, søkemotoroptimaliserte nettsider, i tillegg til mobilapplikasjoner for Apple iOS og Google Android. Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP og jobber med kjente CMS-løsninger som WordPress og Joomla, samt nettbutikksystemer som WooCommerce og Magento.

«En god webutvikler er ekspert på utforming av innovative, brukervennlige og robuste webløsninger. Det krever spesialkompetanse på to områder: Webteknologier og interaksjonsdesign. Webteknologier er et sett metoder og standarder for koding og programmering som gjør det mulig å utvikle webløsninger av høy kvalitet. Interaksjonsdesign er et stort fagfelt som omfatter blant annet teknikker for brukersentrering og brukervennlighet, kreativ ideskaping, prosjektstyring, universell utforming og estetikk.»
(kilde: NTNU)

Vi har tidligere jobbet med webdesign, webutvikling og søkemotoroptimalisering for kunder som Coca-Cola, Sony Playstation, Warner Bros., Manpower, Full Tilt Poker, Crown & Champa Resorts, Momondo.com og Stubhub, en del av Ebay. Vi gjør imidlertid også mindre konsulentoppdrag innen mobil- og webutvikling for små- og mellomstore norske bedrifter. Vi i Omega Media har vunnet flere priser for webdesign, herunder Gullmegleren (Beste egenprofilering av eiendomsmeglingsforetak, sammen med Eie Eiendomsmegling) og Gullstikka (Årets iniativ for Spillexpo-konseptet, sammen med Norgesexpo).

Omega Media omsatte i 2016 for nærmere 10 millioner kroner. Selskapet teller syv rådgivere og webutviklere ved hovedkontoret i Akersgata 47 i Oslo, i tillegg til fire webutviklere i Kharkiv, Ukraina.

Ta kontakt for webdesign

Ønsker du pris på webdesign for ditt firma, kanskje som ledd i et anbud? Eller er du på jakt etter en fast partner for webdesign i Oslo? Vi jobber blant annet med disse språkene og plattformene:

 • HTML5/CSS, Javascript/Ajax, ASP.net og PHP
 • Alle typer API-er (REST/JSON, WebServices, m. fl.)
 • MySQL, MsSQL, MariaDB, m. fl.
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Squarespace
 • Umbraco CMS
 • WooCommerce WordPress netthandelsplugin
 • Magento 1.0 og 2.0, for større nettbutikker/netthandel
 • Shopify, for mindre nettbutikker

Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktskjemaet nedenfor, så tar en av våre webdesignkonsulenter kontakt med deg – og senest innen 48 timer.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Din kontaktinformasjon

Henvendelsen gjelder *

Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.