Webutvikling

Omega Media er et digitalt markedsføringsbyrå i Oslo, spesialisert på webutvikling for større norske og internasjonale bedrifter. 

Med en nettside utviklet av Omega Media får du en jobb som er:

 • Tidsbesparende
 • Profesjonelt utført
 • Kostnadsreduserende
 • Vekstfremmende
 • Nøkkelen til suksess

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med utvikling av nettside? Kontakt en av våre rådgivere i dag: 

Hva er en webutvikler?

Webutvikling er for de fleste svært komplisert, og det kreves rikelig med kunnskap og kompetanse for å kunne forstå den komplekse verdensveven. For å være en god webutvikler må han eller hun være ekspert innenfor ulike fagområder som programmeringsspråk, koding og webløsninger. NTNU beskriver en webutvikler slik: 

«En god webutvikler er ekspert på utforming av innovative, brukervennlige og robuste webløsninger. Det krever spesialkompetanse på to områder: Webteknologier og interaksjonsdesign. Webteknologier er et sett metoder og standarder for koding og programmering som gjør det mulig å utvikle webløsninger av høy kvalitet. Interaksjonsdesign er et stort fagfelt som omfatter blant annet teknikker for brukersentrering og brukervennlighet, kreativ ideskaping, prosjektstyring, universell utforming og estetikk.»

Omega Media har lang erfaring, et høyt kompetansenivå og en rekke fornøye kunder å vise til. Har du behov for webutvikling? Ta gjerne kontakt i dag for mer informasjon og en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.

Kan man gjøre webutvikling selv?

Det er fullt mulig å gjøre deler av webutviklingen selv uten å være utdannet webutvikler, men her kreves det tålmodighet. Det finnes utallige online kurs og blogger samt gratis verktøy som gir deg gode tips og råd til hvordan du kan lære deg ulike scriptspråk og designprogrammer. 

De aller fleste vil likevel få større utbytte av å bruke en ekstern partner til webutviklingen. 

Les mer: Segmentering av nettrafikken gir stabil vekst

Få hjelp av en profesjonell partner

Når det kommer til utvikling av nettsider, er ikke nødvendigvis det enkle det beste. Jo, nettsiden skal være enkel å ta i bruk og navigere seg på, men det krever gjerne en del utvikling for en sømløs løsning. 

Å la noen andre ta over webutviklingen får du en nettside som er:

 • Responsiv
 • Brukervennlig
 • Søkemotoroptimalisert
 • Rimelig i drift
 • Enkel å navigere

En godt utviklet nettside, som er brukervennlig, ser bra ut og som har godt innhold, kan føre til økt salg og flere besøkende. Dette kan våre utviklere hjelpe deg med. Vi hjelper også kundene våre med å søkemotoroptimalisere nettsiden, slik at de rangerer høyere i søkeresultatet i Google og andre søkemotorer. Dette kan være avgjørende for bedre besøkstall og konverteringsrate. 

Responsivt design

En responsiv nettside innebærer at nettsiden er tilpasset alle enheter og skjermstørrelser. Slik ivaretar man brukeropplevelsen, uavhengig av om brukeren besøker nettsiden via mobilen, desktop eller tablet.  

Brukervennlig nettside

Å få en profesjonell utvikler til å sette opp nettsiden betyr ikke at den blir mindre brukervennlig, snarere tvert imot.  Våre utviklere er eksperter på å finne løsninger som er tilpasset kundens behov. Vårt mål er at det skal være enkelt å sette opp nye landingssider, publisere artikler, redigere innholdet kontinuerlig og legge til bilder. 

Nettside optimalisert for Google

Omega Media er eksperter på søkemotoroptimalisering, noe som er den røde tråden i alt vi gjør. Våre utviklere jobber tett med SEO-rådgivere, slik at du får en nettside som legger til rette for organisk synlighet. 

Rimelig i drift

Vi benytter i stor grad brukervennlige plattformer som Shopify og WordPress. Disse plattformene krever lite vedlikehold, noe som gjør din nye nettside rimelig i drift. 

Enkel å navigere

I tråd med både responsivt design og SEO, er nettsidene vi setter opp enkle å navigere seg på. Det gjør det enkelt for besøkende å finne det de trenger og brukere å drifte siden. 

Omega Media og webutvikling

Vi har bistått mange av våre kunder med webutvikling. Vi kan ta over hele eller deler av webutviklingen, og optimalisere nettsiden slik at den er best mulig tilpasset kundens produkt og varemerke. Vi har også utviklet en rekke integrasjoner og plattformer, som for eksempel tillater kundene dine å opprette en konto eller en “min side”. 

Våre webutviklere jobber blant annet med disse språkene og plattformene:

 • HTML5/CSS, Javascript/Ajax, ASP.net og PHP
 • Alle typer API-er (REST/JSON, WebServices, m. fl.)
 • MySQL, MsSQL, MariaDB, m. fl.
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Squarespace
 • Umbraco CMS
 • WooCommerce WordPress netthandelsplugin
 • Magento 1.0 og 2.0, for større nettbutikker/netthandel
 • Shopify, for mindre nettbutikker

Vi kan hjelpe deg med å bygge en nettside fra “scratch”, eller videreutvikle og optimalisere en eksisterende side. 

Våre utviklere bistår med design og utvikling av responsive, og søkemotoroptimaliserte nettsider, i tillegg til mobilapplikasjoner for Apple iOS og Google Android. Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP, og jobber med kjente CMS-løsninger som WordPress og Joomla, samt nettbutikksystemer som WooCommerce og Magento.

Fornøyde kunder som har tatt i bruk våre tjenester

Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger, og gjort webutvikling for større norske og internasjonale bedrifter. 

Vi har tidligere jobbet med webdesign, webutvikling og søkemotoroptimalisering for kunder som Coca-Cola, Sony Playstation, Warner Bros., Manpower, Full Tilt Poker, Crown & Champa Resorts, Momondo.com og Stubhub, en del av Ebay. Vi gjør imidlertid også mindre konsulentoppdrag innen mobil- og webutvikling for små- og mellomstore norske bedrifter. 

Se hva våre kunder sier:

“Omega Media er en viktig samarbeidspartner for Uno-X Energi som har laget gode nettsider for flere av våre forhandlere. Nettsidene er stilrene, responsive, og viktigst av alt er de synlige. Omega Media er gode på søkemotoroptimalisering og sørger for at nettsidene vises blant de øverste treffene på Google-søk som vi mener er relevante.”

Thomas Engebretsen Bezier, markedssjef. Uno-X Energi

“Bærum Plastikkirurgi trengte hjelp til å øke synligheten i Google og på sosiale medier. Etter at Erling og hans team kom inn i bildet, har vi fått mer brukervennlige nettsider, større tilstedeværelse på nett, og ikke minst flere kundehenvendelser. Vi takker og bukker.”

Jarl Bunæs, klinikksjef. Bærum Plastikkirurgi

“Norges Rytterforbund valgte Omega Media som samarbeidspartner for vår nye nettside på grunn av deres spisskompetanse på området og konkurransedyktige priser. I tillegg fikk vi et høyt servicenivå og et nytenkende team som satte seg raskt inn i kompliserte problemstillinger og utfordringer. Det har vært en effektiv, ryddig og ikke minst hyggelig prosess.”

Sissel Finstad, markeds- og kommunikasjonssjef. Norges Rytterforbund

Kom i gang med webutviklingen

Har du behov for en webutvikler? Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktskjemaet nedenfor, så tar en av våre konsulenter kontakt med deg innen kort tid. 

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.