Webutvikling

Omega Media er et digitalt markedsføringsbyrå i Oslo, spesialisert på webutvikling for større norske og internasjonale bedrifter.

Hva er en webutvikler?

Webutvikling er for de fleste svært komplisert, og det kreves rikelig med kunnskap og kompetanse for å kunne forstå den komplekse verdensveven. For å være en god webutvikler må han eller hun være ekspert innenfor ulike fagområder som programmeringsspråk, koding og webløsninger. NTNU beskriver en webutvikler slik:

«En god webutvikler er ekspert på utforming av innovative, brukervennlige og robuste webløsninger. Det krever spesialkompetanse på to områder: Webteknologier og interaksjonsdesign. Webteknologier er et sett metoder og standarder for koding og programmering som gjør det mulig å utvikle webløsninger av høy kvalitet. Interaksjonsdesign er et stort fagfelt som omfatter blant annet teknikker for brukersentrering og brukervennlighet, kreativ ideskaping, prosjektstyring, universell utforming og estetikk.»

Hos Omega har vi lang erfaring, fornøyde kunder og et høyt kompetansenivå. Har du behov for webutvikling? Ta gjerne kontakt i dag for mer informasjon og en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.

Kan man gjøre webutvikling selv?

Det er fullt mulig å gjøre deler av webutviklingen selv uten å være utdannet webutvikler, men her kreves det tålmodighet. Det finnes utallige online kurs og blogger samt gratis verktøy som gir deg gode tips og råd til hvordan du kan lære deg ulike scriptspråk og designprogrammer.

De aller fleste vil likevel få større utbytte av å bruke en ekstern partner til webutviklingen. Å la noen andre ta over webutviklingen din sørger for at arbeidet blir:

 • Tidsbesparende
 • Profesjonelt utført
 • Kostnadsreduserende
 • Vekstfremmende (les mer: Growth hack)
 • Nøkkelen til suksess (les mer: Lage hjemmeside)
 • Stressreduserende – du vil kunne skifte fokus til bedriftens kjernevirksomhet

En godt utviklet nettside som er brukervennlig, ser bra ut og som har godt innhold kan føre til økt salg og flere besøkende. Dette kan våre utviklere hjelpe deg med. Vi hjelper også kundene våre med å søkemotoroptimalisere nettsiden, slik at de rangerer høyere i søkeresultatet i Google og andre søkemotorer. Dette kan også være avgjørende for bedre besøkstall og konverteringsrate.

Omega Media og webutvikling

Vi har bistått mange av våre kunder med webutvikling. Vi kan ta over hele eller deler av webutviklingen, og optimalisere nettsiden slik at den er best mulig tilpasset kundens produkt og varemerke. Vi har også utviklet en rekke integrasjoner og plattformer, som for eksempel tillater kundene dine å opprette en konto eller en “min side”.

Våre webutviklere hos Omega Media jobber blant annet med disse språkene og plattformene:

 • HTML5/CSS, Javascript/Ajax, ASP.net og PHP
 • Alle typer API-er (REST/JSON, WebServices, m. fl.)
 • MySQL, MsSQL, MariaDB, m. fl.
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Squarespace
 • Umbraco CMS
 • WooCommerce WordPress netthandelsplugin
 • Magento 1.0 og 2.0, for større nettbutikker/netthandel
 • Shopify, for mindre nettbutikker

Våre utviklere kan hjelpe deg med å bygge en nettside fra “scratch”, eller videreutvikle og optimalisere en eksisterende side. Vi har fornøyde kunder å vise til, lang erfaring og høyt kompetansenivå.

Fornøyde kunder som har tatt i bruk Omega Medias tjenester

Siden 2004 har vi levert innovative nett- og mobilløsninger, og gjort webutvikling for større norske og internasjonale bedrifter.

Våre utviklere bistår med design og utvikling av responsive, og søkemotoroptimaliserte nettsider, i tillegg til mobilapplikasjoner for Apple iOS og Google Android. Vi behersker et bredt spekter av programmeringsspråk som ASP.net og PHP, og jobber med kjente CMS-løsninger som WordPress og Joomla, samt nettbutikksystemer som WooCommerce og Magento.

Vi har tidligere jobbet med webdesign, webutvikling og søkemotoroptimalisering for kunder som Coca-Cola, Sony Playstation, Warner Bros., Manpower, Full Tilt Poker, Crown & Champa Resorts, Momondo.com og Stubhub, en del av Ebay. Vi gjør imidlertid også mindre konsulentoppdrag innen mobil- og webutvikling for små- og mellomstore norske bedrifter.

Omega Media har vunnet flere priser for webutvikling, herunder Gullmegleren (Beste egenprofilering av eiendomsmeglingsforetak, sammen med Eie Eiendomsmegling) og Gullstikka (Årets initiativ for Spillexpo-konseptet, sammen med Norgesexpo).

Kom i gang med webutviklingen – ta kontakt i dag!

Har du behov for en webutvikler?

Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktskjemaet nedenfor, så tar en av våre konsulenter kontakt med deg innen kort tid. Vi holder til i sentrale lokaler i Oslo.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.

  Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

  Markus Fasting

  Markus Fasting

  Account Manager

  [email protected]
  977 33 439
  Markus Fasting Linkedin
  Svein Stormyr

  Svein Stormyr

  Project Leader and Account Manager

  [email protected]
  452 94 211
  Svein Stormyr Linkedin

   Din kontaktinformasjon

   Henvendelsen gjelder *

   Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.