Grafisk design

Grafisk design er bruken av grafiske elementer for å kommunisere et budskap. Omega Media har lang erfaring med grafisk design på tvers av plattformer og i mange ulike bransjer.

Kontakt oss

Vi tilbyr blant annet design av logo, bannerannonser, landingssider og andre illustrative elementer til trykk og digitalt bruk. 

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan Omega Media kan bistå din bedrift med grafisk design og annen digital markedsføring. 

Vi har bistått en rekke kjente merkevarer i ulike bransjer med annonser og design. Blant kundene våre finner du Unicef, Axo Finans, Entelios, New Delhi, Settl, Ikano Bank, Adam og Eva, Rørkjøp – og en rekke flere.

Styrk bedriften med grafisk design

Gjennom grafisk design forsterkes bedriftens visuelle identitet. Grafisk design handler om å bruke elementer fra logo, farger og tekst til å skape en rød tråd i all markedsføring, slik at kundene dine gjenkjenner bedriften din. Dette, og mer, kan Omega Media hjelpe deg med. 

Visuell kommunikasjon er derfor mer enn en estetisk vakker og spennende logo. Det handler om å skape en synlig tilstedeværelse både på nett og utenfor. Omega Media hjelper deg med grafisk design og et tydelig visuelt uttrykk, slik at dine kunder og partnere gjenkjenner bedriften på tvers av plattformer.

Grafisk designer til dine behov

Ulike bedrifter har ulike behov – og i utgangspunktet kan våre grafiske designere hjelpe deg med hva enn du trenger. Noen ganger vet man bare at bedriften har behov for et visuelt løft – men det kan være vanskelig å sette fingeren på hva det er som burde oppdateres grafisk. 

Trenger du inspirasjon til visuell kommunikasjon, kan du ta en titt på listen under:

 • Logo
 • Nettsider og landingssider
 • Annonser på nett og trykk
 • Illustrasjoner
 • Plakater og skilt
 • Interne dokumenter og presentasjoner
 • Uttrykk og tilstedeværelse i sosiale medier

Når det kommer til grafisk design er det bare fantasien som setter grenser. Uansett hva du trenger til bedriftens visuelle kommunikasjon, kan våre grafiske designere bistå deg. Vi hjelper deg hele veien; fra idéprosess til produksjon og distribusjon.

Omega Media hjelper deg med grafisk design enten bedriften følger en spesifikk designmanual eller om dere trenger inspirasjon til noe helt nytt. 

Kan man gjøre grafisk design selv?

Det er fullt mulig å designe bedriftens visuelle identitet på egenhånd. Er dette noe du vurderer, vil vi anbefale deg å gå på kurs i design og designprogrammer. Da får du gode råd og tips til hvordan den visuelle kommunikasjonen blir mest mulig profesjonell og effektiv. 

De aller fleste vil likevel få større utbytte av å bruke en ekstern partner til grafiske tjenester. Det er mange fordeler med å la noen andre ta over den visuelle kommunikasjonen for bedriften din: 

 • Du vil få gjennomførte kampanjer med en rød tråd
 • Idemyldring med bistand fra en kyndig aktør 
 • Du sparer tid og kostnader på produksjon 
 • Designet blir resultatorientert
 • Tydelig kommunikasjon av bedriften 
 • Enklere å oppdatere uttrykket basert på markedssituasjonen

Visuell kommunikasjon

Visuell kommunikasjon på nett er ikke bare fine bilder – det handler i stor grad om hvordan disse brukes. Designet må tilpasses plattformen eller konteksten av merkevarens plassering. Omega Media er eksperter på hvordan du får mest ut av din logo; både for krysskommunikasjon og riktig bruk i ulike medier. 

Veilede kunden

Med god grafisk design leder du kunden i mål. For å skape salg eller konverteringer på ditt nettsted er du avhengig av at designet både fungerer rent teknisk, kan overføres mellom medier på en god måte – og leder kunden i mål. 

Tillitsvekkende  

Via et gjennomgående og riktig grafisk design for nettopp din bedrift skaper du også tillit. Ikke bare er en gjennomført visuell kommunikasjon viktig som en markør for autentisitet på tvers av ulike plattformer – det er med på å skape et godt omdømme. Med et oppdatert design får kunden en opplevelse av evne til strategisk gjennomføring, oppdaterte tjenester og ikke minst kunnskap. 

Kontakt oss

Omega Media: Digitalbyrå i Oslo 

Om grafisk design og visuell kommunikasjon bare er en del av hva du ser etter for din bedrift, er Omega Media din helhetlige partner i markedsføringen. Vi kan bistå i alle ledd, med både digital og annen markedsføring. Vi skaper synlighet for din bedrift!

Om du ser etter en større overhaling av eksisterende nettsider eller digitale tjenester, eller starter helt fra scratch, kan vi i Omega Media hjelpe deg. 

Vi tilbyr en rekke tjenester for digital markedsføring: 

 • Digital markedsføring
 • Sosiale medier
 • Innholdsmarkedsføring 
 • Webutvikling

Velg Omega Media som din grafiske partner

Ved å velge Omega Media som din grafiske partner, vil du ikke bare få grafiske designere med høy kompetanse. Du vil også få et fullverdig digitalbyrå i ryggen. Vi sørger for alt fra design av visuelle elementer til spredning av kampanjene dine. Vi måler resultater og gjør nødvendige endringer for at kampanjene dine skal bli mest mulig kostnadseffektive. 

Når det grafiske designet henger sammen med markedsføringen, vil det visuelle budskapet ditt bli treffsikkert. Dette er grunnen til at du bør velge Omega Media som din partner. Vi vet hva som fungerer (og ikke fungerer) på internett og trykk – og sørger for at du som kunde får mest mulig avkastning på investeringene dine. 

Kontakt oss i dag for å høre mer om grafisk design. Vi gleder oss til å bistå bedriften din!

Kontakt oss

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.

  Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

  Markus Fasting

  Markus Fasting

  Forretningsutvikler

  [email protected]
  977 33 439
  Markus Fasting Linkedin
  Svein Stormyr

  Svein Stormyr

  Account Manager

  [email protected]
  452 94 211
  Svein Stormyr Linkedin
  Jonatan Killingstad

  Jonatan Killingstad

  Account Manager

  [email protected]
  991 63 360
  Svein Stormyr Linkedin

   Din kontaktinformasjon

   Henvendelsen gjelder *

   Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.