Grafisk design

Grafisk design er bruken av grafiske elementer for å kommunisere et budskap. Omega Media har lang erfaring med grafisk design, og tilbyr blant annet design av logo, bannerannonser, landingssider og andre illustrative elementer på nett og trykk.

		

Gjennom grafisk design forsterkes bedriftens visuelle identitet. Grafisk design handler om å bruke elementer fra logo og farger til å skape en rød tråd i all markedsføring, slik at kundene dine gjenkjenner bedriften din. Dette kan Omega Media hjelpe deg med. 

Vi har bistått en rekke kjente merkevarer med annonser og design. Blant kundene våre finner du Unicef, Axo Finans, New Delhi, Settl, Ikano Bank, Adam og Eva, Rørkjøp og mange flere. 

Grafiske tjenester

I bunn og grunn lager våre grafiske designere hva som helst. Trenger du inspirasjon til visuell kommunikasjon, kan du ta en titt på listen under:

 • Logo
 • Nettsider og landingssider
 • Annonser på nett og trykk
 • Illustrasjoner
 • Plakater og skilt
 • Interne dokumenter og presentasjoner

Her er det bare fantasien som setter grenser. Uansett hva du trenger til bedriftens visuelle kommunikasjon, kan våre grafiske designere bistå. Vi hjelper deg hele veien, fra idéprosess til produksjon og distribusjon. 

Kan man gjøre grafisk design selv?

Det er fullt mulig å designe bedriftens visuelle identitet på egenhånd. Er dette noe du vurderer, vil vi anbefale deg å gå på kurs i design og designprogrammer. Da får du gode råd og tips til hvordan den visuelle kommunikasjonen blir mest mulig profesjonell og effektiv. 

De aller fleste vil få større utbytte av å bruke en ekstern partner til grafiske tjenester. Det er mange fordeler med å la noen andre ta over den visuelle kommunikasjonen for bedriften din: 

 • Du vil få gjennomførte kampanjer med en rød tråd
 • Produksjonen vil bli tidsbesparende og kostnadsreduserende
 • Designet vil bli resultatorientert

Velg Omega Media som din grafiske partner

Ved å velge Omega Media som din grafiske partner, vil du ikke bare få grafiske designere med høy kompetanse. Du vil også få et fullverdig digitalbyrå i ryggen. Vi sørger for alt fra design av visuelle elementer til spredning av kampanjene dine. Vi måler resultater, og gjør nødvendige endringer for at kampanjene dine skal bli mest mulig kostnadseffektive. 

Når det grafiske designet henger sammen med markedsføringen, vil det visuelle budskapet ditt bli treffsikkert. Dette er grunnen til at du bør velge Omega Media som din partner. Vi vet hva som fungerer og ikke fungerer på internett og trykk, og sørger for at du som kunde får mest mulig avkastning på investeringene dine. 

Kontakt oss i dag for å høre mer om grafisk design. Vi gleder oss til å bistå bedriften din!

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.