Webutvikler Oslo

Har du behov for en webutvikler i Oslo som kan ta over hele eller deler av webutviklingen din? Ta kontakt med en av våre konsulenter, så setter vi opp et pristilbud basert på dine behov. 

Omega Media er et digitalbyrå som holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo. Vi leverer webutvikling, webdesign og digital markedsføring for store og små bedrifter i Norge og internasjonalt. Trenger du en totalleverandør av digitale tjenester, eller en ekstern partner som kan ta over deler av webløsningen din, har du kommet til rett sted. 

Siden 2004 har Omega Media levert brukervennlige og robuste tjenester for nett og mobil, inkludert responsive nettsider med søkemotoroptimalisert innhold. Vi lager også mobilapplikasjoner for Apple iOS og Google Android. 

Din webutvikler i Oslo

I en årrekke har vi arbeidet med større og mindre kunder i både Norge og utlandet. Vi har erfaring med et bredt spekter av bransjer, og sørger for kontinuitet i webløsningene dine. Enten du driver et enkeltmannsforetak eller er leder for en større bedrift med mange kunder, kan vi bistå med hele eller deler av webutviklingen din. 

Vi har tidligere arbeidet med internasjonale merkevarer som Coca Cola, Sony Playstation, Warner Bros. og Momondo.com. I dag leverer vi diverse tjenester til kunder som Manpower, Axo Finans, Møller Bil og Hurtigruta Carglass. 

Les også: Webdesign Oslo

Vi behersker et bredt spekter av webteknologi og -tjenester.

Vår kompetanse, din trygghet

Vi har et tverrfaglig team av webutviklere som behersker et bredt spekter av programmeringsspråk, som ASP.net og PHP. Vi jobber til daglig med HTML, CSS og Javascript og benytter blant annet rammeverk som Laravel, React og Vue.js. 

Videre jobber vi med kjente CMS-løsninger som WordPress og Joomla, samt nettbutikksystemer som Shopify, WooCommerce og Magento.

Dette høres kanskje gresk ut for deg, og det er ikke så rart – webutvikling er komplisert for de fleste. Det kreves rikelig med kompetanse og kunnskap for å forstå interaksjonsdesign og webteknologi. Du trenger ikke lære deg å kode – våre utviklere behersker følgende programmeringsspråk og rammeverk:

 • HTML5/CSS
 • HTML5, CSS og javascript
 • Alle typer API-er (REST/JSON, GraphQL, WebServices, m.fl.)
 • MySQL, PostgreSQL, MongoDB, MsSQL, MariaDB, Google firebase m.fl.
 • PHP
 • Node.js
 • Laravel
 • React
 • Vue
 • Haskell
 • Elm
 • Git

Ta kontakt med oss i dag dersom du har behov for en webutvikler. Vi holder til i hyggelige og moderne lokaler sentralt i Oslo, og tar gjerne en prat om hva vi kan gjøre for deg. Bruk kontaktskjemaet nedenfor, så hører du fra en av våre konsulenter i løpet av kort tid. 

Er du vår nye kollega?

Er du en webutvikler i Oslo som ønsker å arbeide med flere ulike produkter, med stor frihet til å engasjere deg i prosjekter av eget valg? Da vil vi gjerne høre fra deg. Hos Omega Media ønsker vi alltid å styrke den faglige kompetansen, og søker deg som har ekspertise innen programmeringsspråk, koding og webløsninger. 

Send en åpen søknad til [email protected], så kontakter vi deg innen kort tid.

Kontakt oss

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av våre digitale rådgivere? Markus og Svein hjelper deg med digital markedsføring for din bedrift eller organisasjon.

Markus Fasting

Markus Fasting

Forretningsutvikler

[email protected]
977 33 439
Markus Fasting Linkedin
Svein Stormyr

Svein Stormyr

Account Manager

[email protected]
452 94 211
Svein Stormyr Linkedin
Jonatan Killingstad

Jonatan Killingstad

Account Manager

[email protected]
991 63 360
Svein Stormyr Linkedin

  Din kontaktinformasjon

  Henvendelsen gjelder *

  Du får svar i løpet av kort tid og normalt sett innen 24 timer.